Medencefedés

Medencefedés! Minden, ami medence fedés és vele kapcsolatos:

A magas légterű, szigetelt medencefedés korszerű technológiával készül. Télen is jól használható medence fedés, szigetelt rendszerrel épül. Nyáron a szellőzést harmonika ajtó biztosítja. A szellőztetést sokféleképpen meg lehet oldani a magas légterű medencefedésre alkalmas profil rendszerekkel. Az alumínium profil jó színtartó, nem rozsdásodik, hajlítható, statikailag kivalló.

A medencefedéseket a helyszínen felmérjük a megrendelővel egyeztetve. A helyszíni szerelést pedig előre leegyeztetett időpontban végezzük. Lehet az oldalfalakon bejárati ajtót, erkélyajtót, toló-bukó ajtókat is elhelyezni. Télikert rendszerre épülő szigetelt medencefedésről bővebben a télikert oldalon olvashat. 

Érdemes felkeresni bennünket, hiszen hőszigetelt medencefedésben óriási szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk!

A hőszigetelt medence fedéssel Ön is egész évben használhatja medencéjét. Saját profilrendszerrel dolgozunk, szinte minden színben rendelhető a profil, sőt még fa utánzatú színt is tudunk biztosítani.

Medencefedés lehetőségei:

– Medence fedés szerkezetei lehetnek ívesek és ferde tetővel szereltek is, melyek lehetnek magasított és íves a tetővel ellátva.

A hőszigetelt medencefedés lehet nyeregtetős és fél-nyeregtetős.
Hőszigetelt medencefedést bármilyen színben lehet tőlünk rendelni.

Cégünk évek óta foglalkozik télikert, teraszbeépítés megoldásokkal, télikerttel, előtetőkkel, medencefedéssel.

A medence alapjára lehet építeni az általunk gyártott vázat, alacsony vagy magas légterű szerkezettel egyaránt. Medencefedést is csak hőszigetelt rendszerben vállalunk.

A hőszigetelés nyitásmódozatai az árat jelentősen befolyásolják

Azonban érdemes elgondolkozni, hogy mikor és melyik évszakban használjuk a medencét. Hőszigetelt medencefedés esetén ezen nem kell többet gondolkodni!

Nem kell a virágok, növények átteleltetésében sem gondolkodni, ha hőszigeteletlen medencefedést választunk.

A hőszigetelt rendszerrel, télen-nyáron is használhatja medencéjét.

A hőszigetelt medencefedés esetén az ár 130-250.000 Ft/m2 között van.

Minden esetben kérjen árajánlatot tervező kollégáinktól, hiszen minden medencefedés egyedi!

A gyártás technológiát a ISO minősítésünk biztosítja.

A rövid leírásban új kérdés kerülhet felszínre. Kivel készíttessem el a medencefedést, teraszbeépítési munkát?

A döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik bemutatóteremmel, referenciával, illetve nem elhanyagolható az ár érték arány sem.

medencefedés - medence fedés

Mit adunk mi?

A medencefedésről ISO minősítésünk van.

  • ingyenes helyszíni felmérést (előzetes árajánlat kérés után)
  • ingyenes szakmai tanácsadást
  • ingyenes árajánlat készítést medencefedés-re
  • minden hónapban akciókkal kedveskedünk
  • szerződés szerinti gyártás
  • szerződés szerinti beépítés
  • garanciát a gyártás és szerelésre

Tehát mit kell még megfontolni?

  • hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt? Cégünk hőszigetelt medencefedést vállal csak, de higyje el megéri egyszer nagyobb anyagi áldozatot hozni!
  • mennyibe kerül?
  • ki csinálja?

Egyik fő kérdés pedig az: kivel végeztessem a munkát? Aki a legolcsóbbat kínálja? Aki a legjobb minőséget kínálja? A szomszéd áccsal? Vagy ismerőssel?

Medencefedés esetében, aki egy kicsit gyakorlatiasabb, nyilván azt gondolja, hogy egy egyszerű dologról van szó és bárki megcsinálhatja, hiszen gyerekjáték. Később azonban előjönnek a problémák. Nem lehet elhúzni a mobil rendszert, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás, stb.

Azt ajánljuk Önnek, hogy a döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciákkal, bemutatóteremmel, megfelelő képesítéssel és a szükséges engedélyekkel. medencefedés.

Medencefedés cikkünk nagyon sok információt tartalmaz, de a felmerült kérdésére szívesen válaszolunk. Kérjen árajánlatot, helyszíni felmérést a kapcsolat oldalról.