Kocsi beálló

Nincsen garázs, ahol télen-nyáron biztonságban lenne az autója? Szeretné, ha a vendégei fedett helyen parkolhatnának? Gyors és olcsó megoldás a kocsi beálló építése, amelyet az általunk gyártott panelekből a saját elképzelési szerint építünk meg!

Mikor van szükség kocsibeállóra? 

Miért válasszon minket, ha kocsibeálló építését tervezi?

Mikor van szükség egy kocsibeállóra?

Kocsi beálló, kocsi beálló gyártása, építése, szerelése

Nem mindig van lehetőség zárt garázs építésére vagy bérlésére és az is előfordulhat, hogy több autót használ a család. Esőben és a téli hónapokban úgy is megvédhetjük az autót, ha nem vállalkozunk nagyobb beruházásra. Ilyenkor célszerű fedett kocsibeállót építtetni, amelyet a télikert gyártás során már kipróbált panelekből gyorsan és szépen kivitelezünk Önnek! Miért érdemes tőlünk alumínium szerkezetű kocsibeállót rendelni?

  • Mert az alumínium szerkezetű kocsi beálló tartósabb, mint a fa és nem igényel rendszeres kezelést, ezért mindenképpen megéri az árát..
  • Mert nyeregtetővel, félnyereg tetővel vagy íves kialakítással gyártjuk a kocsibeállót, így lefolyik róla az eső vagy az olvadó hó, nem károsítja a tetőt.
  • Mert a kocsibeállót átszerelheti más helyre, vagy zárt garázzsá is alakíthatja idővel.
  • Mert gyorsan és olcsón oldhatja meg a parkolást udvarán, ha tőlünk kér ajánlatot.
  • Mert 10 év garanciát vállalunk az általunk épített kocsibeállókra és ISO minősítéssel is rendelkezünk.
kocsi beallo
kocsi beálló

Miért válasszon minket, ha kocsibeálló építését tervezi?

Elsősorban azért, mert több kocsibeállót terveztünk, gyártottunk, építettünk már. A gyakorlati tapasztalat nagyon fontos, ha valóban szép kocsibeállót szeretne cégéhez vagy otthonába. Munkatársaink igazi szakemberek: ismerik a szakma titkait. Magyarországi székhelyű cégként a minőségi munka mellett törekszünk arra, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújthassuk a megrendelőinknek. Szóval 5 nyomós érv is szól mellettünk:

  1. Évtizedes tapasztalat, több kocsi beálló kialakítása, sok kreatív megoldás és meggyőző referenciamunkák.
  2. A kocsibeálló építés, kocsibeálló gyártás és kocsibeálló szerelés esetében is magasan képzett, tapsztalt és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
  3. Német minőséget kaphat magyar árakon – mivel cégünk magyarországi székhelyű. Miért is fizetne ki egy vagyont egy kocsibeálló építésért?
  4. Sok elégedett ügyfelünk véleményére támaszkodva mondhatjuk, hogy szépen dolgozunk: az Ön kocsibeállója nagyon hosszú ideig szolgálja majd családját.
  5. Nálunk az ügyfél az első! Minden esetben, Önnel folyamatosan konzultálva tervezzük, gyártjuk és építjük be kocsibeállóját, hogy minden az elkézelései szerint történjen! 

Nincs más hátra, vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat: kérjen tanácsot szakértőinktől, kérjen egy ajánlatot!