Pergola

Pergola rendszereink elbűvölik Önt! Tökéletes választás teraszára!

Tökéletes választás lehet mindenki számára, mivel a pergola rendszereink nem csupán esztétikusak, hanem a legmodernebb technológiákat ötvözi egybe!

Az általunk forgalmazott pergola egy automatikusan forgó lécekből álló terasztető, amely természetes légáramlást biztosít, valamint védelmet nyújt a nap és az eső ellen.

 1. a pergolák elérhető opciói: szabadon álló, falra szerelhető
 2. a pergola konstrukció porszórt extrudált alumínium profilokból készül
 3. a pergolák tetője mozgatható alumínium lapátkamrás típusú
 4. a pengék elfordulási szöge (mindkét típus): 0˚ és 110˚ között
 5. a pergolák pengéi szorosan tapadnak a kerethez, így egy merev tetőt hoznak létre
 6. a pengékben és a szerkezeti keretben lévő tömítések miatt
 7. az építmény integrált vízelvezető rendszerrel van ellátva
 8. további elemek és rendszerbővítés lehetséges beépítése: lineáris LED világítás, hősugárzó, cipzáras sötétítő
 9. tolóüveg ajtórendszer (Slide Glass rendszer)
 10. A megemelt korona /felső hosszabbító/ opció, amely működés közben elrejti a nyitható pengéket és a működtetőt is.

 

PERGOLA rendszerünk.

 1. Cipzáras napernyők. A kiváló minőségű áttetsző és nem átlátszó szövetek, a széles színválaszték lehetővé teszi a redőnyök tökéletes illeszkedését az épület kialakításához.
 2. Tolórendszer hőszigetelés nélküli üvegbeépítéshez – Slide Glass. A rendszer az alumíniumprofilok éleinek minimális láthatóságát biztosítja, biztosítva az átláthatóságot és a szerkezet vizuális egyszerűségét.
 3. Lineáris világítás a pergola lécében és az építővázon található. Elérhető: fehér lineáris világítás. A kábelezés esztétikusan rejtett a konstrukcióban. További lehetőség a fényerősség változtatására. Távirányítható vagy alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Színei

A Pergola terasztetők széles színválasztékban kaphatók. Kapható teljes RAL palettában, szerkezeti színekben, fa hatású színekben, kő utánzatú színekben illetve kétszínű kivitelben is.

További kérhető iegészítők

 1. Az időjárás-érzékelők gondoskodnak a kényelemről és a biztonságról. Az eső-, szél- és hóérzékelő kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén jelet küld, hogy a redőnyök automatikusan bezárulva reagálhassanak a teraszon lévő berendezések védelmére.
 2. A hősugárzó rendszer modern és biztonságos fűtési megoldás. Rádiós távirányítóval vezérelhető.
 3. Automatizálás – A bioklimatikus pergolák kialakításának innovatívsága lehetőséget ad arra, hogy automatikus vezérlőrendszerrel szereljék fel. Automatizált pergola – kényelmesebb ház. Lehetséges vezérlés távirányítóval, telefonon vagy a pergola vezérlőrendszernek az otthoni automatizálási vezérlőpulthoz való csatlakoztatása biztosítja a kényelmet és a kényelmet.

pergola alkalmazás pergola fűtés pergola szélerősség érzékelő

Pergola rendszerein alumínium profilokból készülnek, amiből a télikert is. Az alumínium télikertek a kor legfejlettebb technológiával a legkorszerűbb télikertek építhetőek. Nagy fesztávra csakis az alumínium profil használható pergolához is.