Kocsibeálló gyártása

Kocsibeálló gyártása

Kocsibeálló gyártása, szerelése. Akár pergolák, kocsibeálló, alumínium profilból gyártjuk, ami örökös. Profi szakemberekkel dolgozunk ISO minősítés szerint.

Az autóbeállók és pergolák egy csoportba tartoznak, ám mégis más feladatot látnak el. Míg az autóbeálló, vagy ha úgy tetszik, a nyitott garázs csak a gépjárművünk csapadék és napvédelmére szolgál, addig a pergola egy nyitott de mégis fedett tartózkodó helyiségnek számít. Akár pergolát, kocsibeállót szeretne, cégünk azt alumínium profilból gyártja, ami örökös.

Ezek készülhetnek fából, azonban cégünk fával nem dolgozik mert manapság sokkal korszerűbb és időtállóbb alapanyagok léteznek.  Műanyagból, alumíniumból és ezek kombinációjukból a leg praktikusabb egy kocsibeálló gyártása. Hasonlóan a télikertekhez itt is használhatunk üveg vagy polikarbonát tető fedést is. Sokszor felmerül a kérdés, hogy az elkészült szerkezetek bizonyos idő elteltével tovább építhetőek -e?!

Alapértelmezettként nem! Ez különösen igaz a fa szerkezetekre, de bizonyos műanyag és alumínium rendszerek lehetővé teszik az ilyen irányú bővítést (például ha szeretnénk oldalakkal ellátni). lehet kétállásos kocsibeállót is kérni, mert az alumínium statikailag is kiváló anyag. Kocsi beálló gyártása.

kocsibeallo arak - Kocsibeálló gyártása
kocsibeálló árak

Alumínium pergola rendszer

A kocsibeálló gyártása mellett pergola rendszer ALIVER rendszerelemekből építkezik. Fából készült függőleges pergola – elemek alumínium tetőszerkezettel való lefedésére szolgál. Az alumínium profilok famintázatú felületkezelést is kaphatnak A profilok 16, 20 illetve 32 mm vastagságú üvegtáblák befogadására alkalmasak.

Felhasználás

Pergolák fedél szerkezete, nyitott oldalú teraszfedések.

Pergolára lehet tetőt is tenni

Ez a termékcsoport rendszeridegen acél- illetve faszerkezetek burkolására, kiegészítésére szolgál. A profilok fautánzatú felületkezelést kaphatnak. A kitöltés egy- vagy kétrétegű üvegtábla illetve polikarbonát tábla lehet. A rendszer tetőablak befogadására is alkalmas. Kocsibeálló gyártása.

Felhasználás

A kocsibeálló gyártása mellett a pergola gyártását is mi végezzük. A pergola, kocsibeálló felhasználása az udvaron belül bárhol történhet, ennek gyártására és szerelésére ISO minősítésünk van. További információkért kattintson ide!

Amennyiben Ön is szeretné élvezni az egyedileg legyártott, minőségi, elegáns kocsibeállóját akkor Kérjen ingyenes árajánlatot! most, ide kattintva!