Kocsibeálló házilag

Kocsibeálló házilag, nyitott kocsibeálló, elő tető, télikert. Kocsibeálló építését tervezi? Akkor a legjobb helyen jár!

Kocsibeálló házilag elkészítve, megéri? Teheti fel a kérdést jogosan. Gyakran a sok utána járás és a drága alapanyagárak nem érik meg a fáradtságot, amivel a nyitott kocsibeálló jár, így érdemes profi szakemberekhez fordulni, akik kedvezményes áron dolgoznak. A Partner-Doors szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek nyitott kocsibeálló építése területén.

kocsibeallo hazilag
kocsibeálló házilag

Nyitott kocsibeálló

Sokak számára az autó egy féltet kincs, de ennek ellenére sem mindenkinek van lehetősége fedett helyen tárolni. A házak mellé gyakran építenek garázst, de ez sem minden esetben elérhető és az utólagos házhoz építése nagyon költséges megoldás. Azonban egy nyitott kocsibeálló házilag, elő tető vagy esetleg egy erre a célra szánt télikert kiválóan helyettesíti a garázst és olcsóbb megoldás is.

Ha elő tetőben gondolkodik, akkor a garázzsal szemben talán a legnagyobb előnye az, hogy sokkal alacsonyabbak a költségek. Bár így nincs az autó minden irányból védve, de mégis sokkal biztonságosabb, mint a szabadban tartani. Kocsibeálló házilag sajnos nem nagyon telik már el úgy év, hogy ne jönne 1-2 nagyobb vihar, ami fákat csavar ki, vagy jégesővel pusztít. Az ilyen jellegű károk ellen kiváló védelmet nyújt egy elő tető.

A télikertekre általában a ház részeként gondolunk, azonban garázsként is képesek funkcionálni. Az ilyen jellegű megoldásnak több előnye is van. Kocsibeálló házilag egyrészről ugyan azokkal a tulajdonságokkal bír, mint a tégla fal, azaz megvédi fagytól, hótól és minden természeti csapástól. De emellett sokkal hangulatosabb tud lenni, így ha műhelyként is használja még kellemesebbé tehető az ott töltött idő. Ezen felül, ha át akarják alakítani, akkor egy kis takarítás után máris lehet belőle ebédlő, pihenő sarok vagy konditerem.

nyitott kocsibeallo
nyitott kocsibeálló

Az egyedileg gyártott kocsibeállót házilag, kiváló megoldás arra, hogy megvédje autóját a károsodástól és a természet viszontagságaitól. Ne habozzon, Kérje ingyenes árajánlatunkat és mi 4-6 héten belül megépítjük Önnek!