Előtető

Előtető gyártása, készítése a Partner-Doors Kft.-től profi szakemberekkel

Előtető készítés, beépítés ISO minősítéssel, elő tető teraszra, teraszfedés készítés. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az elő tető gyártása, szerelése is profi szakemberekkel. Leggyakoribb a teraszra elő tető gyártása és beszerelése.

Előtetők mindenkor.

A télikert gyártása, szerelése és a terasz beépítése mellett, az előtetők gyártása, előtető készítés cégünk fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése szerelése is. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gondolni kell arra, hogy a későbbiek folyamán zárt teraszt szeretnénk.

Az elő tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetők-et.

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetők-et.
Az alumínium profilunkból előtetők-et, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

A nagyobb előtetők-nél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. Az előtetők szerkezetének felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Az előtetők olyan épületrészek, amely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, miközben esztétikai értéket is ad az épületnek. Az előtetők széles választéka áll rendelkezésre.

Az előtetők előnyei.

Az előtetők telepítése lehetővé teszi az épület tulajdonosai számára, hogy javítsák az ingatlanjuk megjelenését, miközben védik a bejáratot és a teraszt az időjárás viszontagságaival szemben. Az előtetők növelik az ingatlan értékét és a biztonságérzetet is.

Ezek kialakításának lehetőségei szinte végtelenek, és számos anyagból készülhetnek az előtetők, például műanyagból vagy alumíniumból, fedésük pedig üvegből, vagy akár polikarbonátból is. Az előtetők megfelelő kialakítása és telepítése érdekében kérje szakértő kollégáink segítségét.

Előtető árajánlat kérés

Ha Ön is szeretné javítani az ingatlanja megjelenését egy előtető-vel, valamint növelni annak értékét és biztonságérzetét, akkor érdemes megfontolni az előtető telepítését. Tekintse meg a különböző előtető lehetőségeinket, és kérjen ingyenes árajánlatot az alábbi linkre kattintva.

Árajánlat kérés ITT!

Ne ázzon el kutyája sem a zimankósabb napokon: építtessen előtetők-et házikedvencének!

Tekintse meg előtetők videónkat!

Előtetők videó

elo teto
Előtetők
eloteto
előtető